Skip to main content

Συνάντηση ΣΕΚ με ICAP GROUP Α.Ε.

By Πέμπτη Ιουλίου 9th, 2009Σεπτεμβρίου 19th, 2016Δραστηριότητες

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 9 Ιουλίου 2009, στα γραφεία του ΣΕΚ, συνάντηση μεταξύ του Προέδρου του ΣΕΚ, κ. Αλκιβιάδη Καλαμπόκη, του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας ICAP GROUP ΑΕ, κ. Νικήτα Κωνσταντέλλου και του Διευθυντή καταστήματος της εταιρείας στη Κρήτη, κ. Νίκου Ντζελέπη. Στη συνάντηση ο Πρόεδρος του ΣΕΚ παρουσίασε το έργο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης στα στελέχη της ICAP GROUP AE και αντίστοιχα η εταιρεία παρουσίασε τις υπηρεσίες της.

Η ICAP GROUP ΑΕ λειτουργεί με επιτυχία μια βάση δεδομένων με πληροφορίες για την πιστοληπτική ικανότητα και την οικονομική εικόνα 2.500.000 εταιρειών στα Βαλκάνια και ιδιαίτερα στη Βουλγαρία, Ρουμανία και Σερβία. Επιπρόσθετα, δίνει την δυνατότητα αξιολόγησης των εταιρειών, που μια ελληνική εξαγωγική εταιρεία επιθυμεί να συνάψει συνεργασία. Η αξιολόγηση αυτή γίνεται με βάση τα οικονομικά στοιχεία των ξένων εταιρειών, τα οποία έχει συλλέξει η εταιρεία ICAP GROUP AE.

Ωστόσο, η ICAP GROUP ΑΕ μπορεί να προσφέρει στις εταιρείες που θα συνεργαστούν μαζί της, υπηρεσίες marketing και υπηρεσίες συμβούλων επιχειρήσεων. Μέσω εξαγωγικών οδηγών, διαφημίσεων, εκδηλώσεων και λοιπών δράσεων, οι Κρητικές εξαγωγικές εταιρείες θα μπορέσουν να αναπτύξουν επαφές για την προβολή των προϊόντων τους και την ενίσχυση της εμπορικής τους λειτουργίας.

Κύριος στόχος της συνεργασίας των δύο μερών είναι η υλοποίηση μια ημερίδας για την εκτενή παρουσίαση του συνόλου των υπηρεσιών της εταιρείας και την άμεση ενημέρωση επιχειρήσεων – μελών του ΣΕΚ που ενδιαφερθούν. Ο ΣΕΚ, πάντα με γνώμονα το συμφέρον των εξαγωγικών επιχειρήσεων του τόπου μας, αναζητά λύσεις, συζητά προτάσεις και ανακαλύπτει πηγές ενίσχυσης του εξαγωγικού εμπορίου της Κρήτης.

Close Menu

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy