Skip to main content

Συγκρότηση Διοικητικού Συμβουλίου ΣΕΚ σε σώμα

By Κυριακή Μαρτίου 30th, 2008Ιουλίου 30th, 2014Δραστηριότητες

Στις 30 Μαρτίου 2008 πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση, με απολογιστικό χαρακτήρα, και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης. Στη συνέχεια, στις 9 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του Δ.Σ., η οποία έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Καλαμπόκης Αλκιβιάδης – ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ Α.Ε.

Αντιπρόεδρος: Ανδρεαδάκης Γεώργιος – ΚΡΗΤΙΔΑ ΑΕΒΕ

Β’ Αντιπρόεδρος: Αναγνωστάκης Εμμανουήλ – ΚΡΗΤΙΚΗ ΓΗ ΑΒΕΕ

Γεν. Γραμματέας: Ηλιάδης Γεώργιος – ΕΑΣ ΠΕΖΩΝ

Ταμίας: Μαραγκάκης Μιχαήλ – CANDIA NUTS ΑΒΕΕ

Μέλος: Διγενάκης Ιωάννης – ΔΙΓΕΝΑΚΗΣ Ι.

Μέλος: Ξυλούρης Γεώργιος – ΕΑΣ ΜΟΝΟΦΑΤΣΙΟΥ

Μέλος: Περδικογιάννης Γεώργιος – ΕΞΑΓΩΓΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥΛΤΑΝΙΝΑΣ

Μέλος: Κουτεντάκης Εμμανουήλ – ΕΑΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

Μέλος: Ατζολιδάκης Γεώργιος – ΕΑΣ ΣΗΤΕΙΑΣ

Μέλος: Πλεύρη Βασιλική – Κ. ΖΑΧΑΡΑΚΗΣ & ΣΙΑ ΟΕ

Εξελεγκτική Επιτροπή: Μελισσείδης Μηνάς – Α.Ι. ΜΕΛΙΣΣΕΙΔΗΣ & ΣΙΑ ΑΕ

Εξελεγκτική Επιτροπή: Καργάκης Μιχαήλ – ΚΡΗΤΕΛ ΑΕ

Η Διοικητική Επιτροπή απαρτίζεται από τους: Πρόεδρο, Αντιπρόεδρο, Β’ Αντιπρόεδρο, Γεν. Γραμματέα και Ταμία.

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο Πρόεδρος ενημέρωσε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, και ιδιαίτερα τα νέα,  για τις πολύ σημαντικές προγραμματισμένες δράσεις που αφορούν το έτος 2008. Ενδεικτικά αναφέρουμε το πρόγραμμα ΠΟΠ, ΠΓΕ και Βιολογικών προϊόντων για τρίτες χώρες, για το οποίο ο ΣΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Ευρωπαϊκή Ένωση για χρηματοδότηση ύψους περίπου 3 εκ. € . Επόμενη δράση είναι η επιχειρηματική αποστολή στο Dubai, η οποία θα πραγματοποιηθεί κατά το διάστημα 8 – 12 Ιουνίου με συντονισμό από τον ΣΕΚ και συνδιοργάνωση με τον ΟΠΕ. Επιπλέον, έχει προγραμματιστεί μία ενημερωτική ημερίδα και ένα σεμινάριο επιμόρφωσης για το εξαγωγικό εμπόριο  που απευθύνεται στις επιχειρήσεις – μέλη, με 100% κάλυψη του κόστους από τον Σύνδεσμο. Επίσης, πολύ σημαντική είναι η συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση SIAL 2008 με ενιαίο περίπτερο με την επωνυμία Region of Crete, σε συνεργασία με τον ΟΠΕ, τα Επιμελητήρια και την Περιφέρεια Κρήτης, η οποία και χρηματοδοτεί παράλληλες δράσεις και ένα μέρος του κόστους του περιπτέρου.

Έγινε ανάλυση του πλάνου δράσεων και στόχων της επόμενης τριετίας, το οποίο περιλαμβάνει ενιαία συμμετοχή σε Εκθέσεις, τόσο σε εθνικό όσο και διεθνές επίπεδο, συνδιοργάνωση δράσεων, ενδυνάμωση των σχέσεων με διάφορους φορείς που σχετίζονται με το εξαγωγικό εμπόριο, πληρέστερη στελέχωση των γραφείων του ΣΕΚ, και γενικότερα ενέργειες με απώτερο σκοπό την εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρήσεων – μελών του ΣΕΚ και την αποτελεσματικότερη προβολή τους στη διεθνή αγορά.

Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου δεσμεύτηκαν για την ενίσχυση των πολυποίκιλων δράσεων του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, οι οποίες μέχρι τώρα έχουν καταγεγραμμένα θετικά αποτελέσματα, με μοναδικό γνώμονα την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας των Κρητικών επιχειρήσεων και όλων των παραγόμενων κρητικών προϊόντων, με συνέχεια και συνέπεια.

Close Menu

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy