Skip to main content

Προώθηση των ΠΟΠ & ΠΓΕ ελαιολάδων και κρασιών στην Κίνα

By Πέμπτη Μαΐου 4th, 2023Δεκεμβρίου 6th, 2023Δραστηριότητες

Νέο πρόγραμμα για την προώθηση των ΠΟΠ & ΠΓΕ ελαιολάδων και κρασιών στην Κίνα!


Μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση της υλοποίησης του προγράμματος QUALITY WINES για την προώθηση των οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ στη Γαλλία, Γερμανία και Ρουμανία και παράλληλα με το πρόγραμμα GOLD QUALITY για την προώθηση προϊόντων ΠΟΠ και ΠΓΕ στις Η.Π.Α., ο ΣΕΚ άμεσα θα ξεκινήσει την υλοποίηση νέου προγράμματος με τον διακριτικό τίτλο QUALITY DEAL με σκοπό την προώθηση των ελαιολάδων και οίνων ΠΟΠ και ΠΓΕ της Κρήτης στην αγορά της Κίνας.

Το πρόγραμμα, το οποίο θα διαρκέσει 3 έτη, περιλαμβάνει δράσεις όπως συμμετοχή σε Διεθνείς Εκθέσεις, διοργάνωση ενημερωτικών εκδηλώσεων και Β2Β, διαφημιστικές καταχωρήσεις, προωθητικά φυλλάδια, δημιουργία ντοκιμαντέρ, προσκλήσεις αγοραστών, δημοσιογράφων, διαμορφωτών κοινής γνώμης κ.λ.π. στην Κρήτη, προώθηση σε σημεία πώλησης με εξασφαλισμένη είσοδο σε αλυσίδες προϊόντων δυτικού τύπου κ.α. Η συμμετοχή στις δράσεις του προγράμματος επιδοτείται με ποσοστό έως και 75%.

 

Η Κίνα αποτελεί μία τεράστια και διαρκώς αναπτυσσόμενη αγορά και μέσω του προγράμματος δίνεται μια τεράστια ευκαιρία ενίσχυσης των Κρητικών εξαγωγών. Τα επόμενα τρία χρόνια, οι Κρήτες εξαγωγείς που έχουν ήδη παρουσία στην κινέζικη αγορά θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν το πελατολόγιό τους, ενώ ταυτόχρονα ανοίγει η δίοδος και στις επιχειρήσεις που μέχρι τώρα δεν πραγματοποιούσαν εξαγωγές στην Κίνα. Η υλοποίηση του συγκεκριμένου προγράμματος από τον Σύνδεσμο Εξαγωγέων Κρήτης θα βοηθήσει στην περαιτέρω ανάπτυξη των εξαγωγών μας και την ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας των ποιοτικών μας προϊόντων.

Ο σχεδιασμός του προγράμματος ορίζει ως πρώτη δράση την προβολή των επιλέξιμων προϊόντων στη Διεθνή Έκθεση SIAL SHENZHEN, η οποία πραγματοποιείται κατά το διάστημα 28-30 Αυγούστου.

Για περισσότερες πληροφορίες: 2810 343458 και info@crete-exporters.com

Close Menu

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy