Skip to main content

Γενική Συνέλευση και εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου

By Κυριακή Ιουλίου 9th, 2023Δεκεμβρίου 6th, 2023Δραστηριότητες

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα μέσα Ιουλίου λήγει η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, το οποίο εκλέχθηκε τον Ιούλιο του 2020. Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Διοίκησης ευχαριστούν όλα τα μέλη του Συνδέσμου για την εμπιστοσύνη που έδειξαν και την εποικοδομητική συνεργασία που είχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Ήταν μία τριετία δύσκολη, με προκλήσεις πρωτόγνωρες, αλλά καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις αντίξοες συνθήκες και να κρατήσουμε τις εξαγωγές της Κρήτης ψηλά στον παγκόσμιο εξαγωγικό χάρτη. 

Προκειμένου να συζητηθούν και να αναλυθούν τα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας, να σχολιαστούν όσα έγιναν και δεν έγιναν, να κατατεθούν οι προβληματισμοί και οι προτάσεις από τους εκπροσώπους των εξαγωγικών επιχειρήσεων – μελών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, αλλά και να διεξαχθεί η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, θα συγκληθεί Γενική Συνέλευση στις 9 Ιουλίου ημέρα Κυριακή και ώρα 10.00 π.μ., στην αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (πλ. Κουντουριώτη), και σε περίπτωση μη απαρτίας την Κυριακή 16 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ. Στη Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί απολογισμός και έγκριση των πεπραγμένων της Διοίκησης και στη συνέχεια θα ακολουθήσει η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των νέων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου για την επόμενη τριετία.

 

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 21/6/23

Σχετικά με τη διεξαγωγή της Γενικής Συνέλευσης και της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου στον ΣΕΚ, μετά από επικοινωνία με μεγάλο αριθμό μελών, διαπιστώθηκε ότι στις 9 Ιουλίου δε θα υπάρξει η απαιτούμενη από το καταστατικό απαρτία. Για το λόγο αυτό, και για την αποφυγή άσκοπης ταλαιπωρίας, σας παρακαλούμε να προσέλθετε απευθείας στην ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την Κυριακή 16 Ιουλίου και ώρα 10 π.μ.  στην αίθουσα Διαχείρισης Κρίσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Κρήτης (πλ. Κουντουριώτη).

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΕΠΙΤΡΟΠΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

ΚΑΛΑΜΠΟΚΗΣ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ του Φωκίωνα

ΚΑΡΓΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

ΜΑΓΟΥΛΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ του Κωνσταντίνου

ΜΑΡΑΓΚΑΚΗΣ ΔΡΑΚΟΣ του Μιχαήλ

ΣΑΒΟΥΙΔΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του Νικολάου

ΦΟΥΛΕ ΜΑΡΙΑ του Νικολάου

 

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

ΝΙΚΟΛΑΡΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Μιχαήλ

ΣΚΑΡΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΑΡΧ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ) του Γεωργίου

 

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

ΤΣΟΜΠΑΝΑΚΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του Βασιλείου

 

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

ΚΑΡΠΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ του Κωνσταντίνου

ΣΤΡΑΤΗΓΑΚΗΣ ΜΙΧΑΗΛ του Εμμανουήλ

 

Το «παρών» καλούνται να δώσουν όλα τα μέλη του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης εκφράζοντας ταυτόχρονα τις απόψεις τους σχετικά με το εξαγωγικό εμπόριο. Για να έχουν δικαίωμα ψήφου, αλλά και δικαίωμα υποψηφιότητας, πρέπει τα μέλη μας να είναι ταμειακά ενήμερα και για το έτος 2023. Για τη συμμετοχή στη Γενική Συνέλευση και την εκλογική διαδικασία θα πρέπει να προσκομιστεί έγγραφο νόμιμης εκπροσώπησης, ό,τι προβλέπεται δηλαδή από το καταστατικό της εταιρείας / συνεταιρισμού / φορέα.

Οι ΕΑΣ και ΑΕ μπορούν να συμμετάσχουν με 3 εκπροσώπους, οι ΑΣ, ΟΕ, ΕΕ, ΙΚΕ με 2 εκπροσώπους και οι Ατομικές με 1 εκπρόσωπο. Ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί να εκπροσωπήσει μέχρι 2 διαφορετικές επιχειρήσεις.

 

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές από τις 12.00 έως τις 17.00.

Close Menu

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy