Skip to main content

Επίσκεψη Πολωνών επιχειρηματιών στο Ηράκλειο

By Παρασκευή Μαρτίου 6th, 2015Μαρτίου 20th, 2015Δραστηριότητες

Πολωνοί επιχειρηματίες έρχονται στο Επιμελητήριο Ηρακλείου

για συνεργασία με Κρητικές επιχειρήσεις

Ανοικτή πρόσκληση στους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των  ξενοδοχείων, των πρακτορείων ταξιδίων, των κουφωμάτων, των εισαγωγών / εξαγωγών μελιού και γενικότερα τροφίμων / ποτών,  καθώς και στους κλάδους εστίασης, ζαχαροπλαστικής, αρτοποιίας και  catering  απευθύνει το Επιμελητήριο Ηρακλείου, προκειμένου να συναντηθούν με Πολωνούς επιχειρηματίες που θα επισκεφθούν το Ηράκλειο την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015.

Οι κατ’  ιδίαν (Β2Β) συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου από τις 6 το απόγευμα έως τις 9 το βράδυ της ίδιας ημέρας και οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες της Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου μπορούν να πραγματοποιήσουν μια ή και περισσότερες συναντήσεις  με τα μέλη της Πολωνικής επιχειρηματικής αποστολής.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Ηρακλείου στο τηλέφωνο 2810-247046 (κα  Γρηγοριάδη) και στο email: grigoriadi@katartisi.gr και να δηλώσουν συμμετοχή  έως και την Τρίτη 10 Μαρτίου 2015.

Τους Πολωνούς επιχειρηματίες θα συνοδεύουν  εκπρόσωποι της Πολωνικής Περιφέρειας του Λουμπούσκι, οι οποίοι θα έχουν συνάντηση με εκπροσώπους της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Ηρακλείου.

Η επίσκεψη αποτελεί συνέχεια προηγούμενης που πραγματοποίησε η Πολωνική αντιπροσωπεία στην Κρήτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, μετά από πρωτοβουλία της Περιφέρειας Κρήτης, στο πλαίσιο της προσπάθειας εισόδου των Κρητικών επιχειρήσεων στην αγορά της Πολωνίας.

Close Menu

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy