Skip to main content

Επίσκεψη αντιπροσωπείας από την Ταϊβάν στην Κρήτη

By Πέμπτη Μαρτίου 27th, 2014Σεπτεμβρίου 19th, 2016Δραστηριότητες, Επιχειρηματικές αποστολές

Την Κρήτη επισκέφτηκε η Υφυπουργός Εξωτερικών της Ταϊβάν, κα Vanessa Y. P. Shih, συνοδευόμενη από τον Πρέσβη της Ταϊβάν στην Ελλάδα και Εμπορικούς Ακολούθους.   Στα πλαίσια των συναντήσεων που πραγματοποίησε η εννεαμελής αποστολή, ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης οργάνωσε τις επισκέψεις της σε ένα τυποποιητήριο ελαιολάδου και ένα οινοποιείο στο Αλάγνι Ηρακλείου.

Τα μέλη της σημαντικής αυτής αποστολής, την οποία συνόδευσε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, κος Καλαμπόκης Αλκιβιάδης, ξεναγήθηκαν στις σύγχρονες εγκαταστάσεις των Κρητικών επιχειρήσεων και δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την τοποθεσία, την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και τη φιλοξενία. Εκτός από το ελαιόλαδο και το κρασί, εξέφρασαν έντονο ενδιαφέρον και για άλλα αγροδιατροφικά τοπικά προϊόντα του τόπου μας.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η μία από τις δύο επιχειρήσεις που επισκέφτηκε η αποστολή εξάγει ήδη στην Ταϊβάν ένα πρωτοποριακό προϊόν, το οποίο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη συγκεκριμένη αγορά.

Η κα Shih δήλωσε την επιθυμία της να επισκεφτεί ξανά την Κρήτη και δεσμεύτηκε να συμβάλει στη γνωριμία των καταναλωτών της Ταϊβάν με τα ποιοτικά Κρητικά προϊόντα.

 

Close Menu

Copyright © 2023 All Rights Reserved ®
Σύνδεσμος Εξαγωγέων Κρήτης
Κατασκευή Ιστοσελίδας: Ax-Easy